De Misters voor 2017

Trots zijn we erop day we ook dit jaar weer twee prachtige mannen mogen sturen naar twee verkiezingen.
Onze zoektocht naar de perfecte misters voor 2017 leverde echt twee mooie en knappe mannen op. We hebben het dan niet alleen over het uiterlijk maar ook over het innerlijk van onze hunks voor dit jaar.
Na vorig jaar moesten we natuurlijk twee goede opvolgen vinden voor Qusay en Tim. We denken dat we deze hebben gevonden.

Man of the Year Netherlands 2017
Levi Kasanrokyat

Levi hadden Robin en Stefan al gezien in het traject van Mister International Netherlands 2015, waar hij vroegtijdig uitstapte vanwege zijn drukke schema.
Hij was heel blij verrast toen hij gevraagd werd om Man of the Year Netherlands te worden en nam deze uitdaging met beide handen aan.
Levi woont in het Friese Lemmer, maar is veelal in de randstad voor zijn werk als danser en model.
Hij kreeg dit jaar nationale bekendheid door zijn deelname als verleider in het RTL5 programma, Temptation Island.
Levi zal ons land gaan vertegenwoordigen bij Man of the Year 2017. Deze verkiezing zal gehouden worden  net als vorig jaar in Indonesië. Vorig jaar eindigde Tim Bertrams nog op de derde plaats tijdens de eerste editie van deze verkiezing.

Mister Global Netherlands 2017
Boy Deleede

Net als Levi werd Boy bekend dit jaar door Temptation Island, waar ook hij een verleider was.
Boy deed al eens mee aan de Nederlandse voorronde van Men Universe waar hij in de top 5 wist te eindigen.
Boy had iets meer tijd nodig om op de uitnodiging in te gaan van 12 Months of Beauty om Mister Global Netherlands 2017 te worden.
Na een eerste meeting met het duo Robin en Stefan, was hij echter helemaal over en was hij trots dat hij naar Thailand mag gaan om daar ons land te vertegenwoordigen.
Bij de introductie van Boy aan de internationale organisatie van Mister Global International waren ze direct een groot fan van hem. Mede om zijn lengte van bijna 2 meter zal hij een favoriet zijn om hoog te eindigen in Thailand tijdens de internationale finale in Mei.