Miss en Mister Supranational 2017 finals

Na een kleine 2 maanden voorbereiden gingen onze Shanna en Ferdi op weg naar Polen en Slovakije om Nederland te vertegenwoordigen bij de Miss Supranational verkiezingen.
Tijdens de twee weken vooraf aan de finales waren er voor zowel de missen als de misters diverse voorrondes en activiteiten. Veelal in de sneeuw maar gelukkig ook in de warmte van de diverse hotels.
Robin en Stefan waren voor deze editie van de verkiezingen al een paar keer gevraagd maar gingen 4 maanden geleden akkoord met de uitnodiging van Miss en Mister Supranational om twee topkandidaten te leveren.
Beide kandidaten hebben zich volledig ingezet tijdens de voorbereidingen als zowel de weken voorafgaande aan de finales.
Robin en Stefan kregen tijdens hen bezoek aan de finales alleen maar complimenten van zowel de staff, de weblogs als wel de andere kandidaten en diverse national directors. Robin en Stefan waren dan ook super trots op onze twee Supra kandidaten.
Tijdens de Miss Supranational finale werd Shanna aangemoedigd niet alleen door haar national directors maar ook door de 13 andere meegekomen fans uit Nederland. Deze zaten op de tribune met vlaggen en spandoeken. Er werd ons gezegd dat normaal de finale niet zo uitbundig was als deze….Ā Uiteindelijk lukte het Shanna net niet om de top 25 te halen.
Tijdens de mannenfinale een dag later zaten Robin en Stefan wederom in de zaal om nu Ferdi flink aan te moedigen. Wat was iedereen trots toen we hoorden: “In the Top 20, Netherlands…!!!” Ferdi was na afloop erg geĆ«motioneerd omdat hij niet had verwacht deze semi-finale te halen.
Super trots zijn we op deze twee lieve en vooral hardwerkende mensen! Wat een heerlijk afsluiting van 2017!!