Stop the War and Violence

Het is de president van Miss Grand International, de zeer gerespecteerde Nawat Itsaragrisil, gelukt om zijn verkiezing in korte tijd uit te laten groeien tot één van de meest prestigieuze miss verkiezingen in de wereld. Deze kan gerekend worden tot een grand slam pageant, waartoe ook Miss Universe en Miss World behoren.

Het doel van verkiezing is het verbannen van geweld en vijandigheid uit de wereld en het brengen van vrijheid, vrede en harmonie in ons allen, zowel in land, religie, ras, community en familie, omwille van de generaties die volgen. Dit hopen ze te bereiken door educatie en bewustwording. Om deze boodschap van vrede te brengen over de gehele wereld wordt gebruik gemaakt van o.a. social media.

Tijdens de finale van Miss Grand International worden de finalisten geacht om een pitch te houden over hoe zij als Miss Grand International vrede op persoonlijk, nationaal en/of internationaal niveau willen bereiken.

Deze pageant gaat dus niet alleen om schoonheid van binnen en buiten, maar vraagt ook een zeer sterke persoonlijkheid om zichzelf, 12 Months of Beauty en de internationale organisatie te vertegenwoordigen.

Miss Grand Netherlands | by 12 Months of Beauty

Ben jij de volgende Miss Grand Netherlands?

Nieuws

Miss Grand International finals 2021, eind dit jaar

De internationale finales van Miss Grand International 2020 zijn net achter de rug en we kunnen alweer aankondigen dat de internationale finales van de 2021 editie aan het eind van dit jaar zullen plaatsvinden. Het gastland en de gaststad zijn nog niet bekend. De eerste queens zijn al gekozen en ook wij zullen snel bekend…

Lees verder...

10 questions for Suzan, Miss Grand Netherlands 2020

De grootste en belangrijkste Nederlandse website, wwwmisshollandnow.com, voor en over Miss en Mister verkiezingen heeft 10 vragen gesteld aan Suzan Lips, Miss Grand Netherlands 2020. Benieuwd? Klik hieronder om al haar antwoorden te lezen 10 Questions for Miss Grand Netherlands 2020, Suzan Lips

Lees verder...

Wie is Miss Grand Netherlands?

Het was Talisa Wolters die de standaard neerzette toen zij gekroond werd tot de eerste Miss Grand Netherlands in 2013.
Een sterke persoonlijkheid wie niet bang is om net dat beetje meer op op te vallen tijdens de periode van de international verkiezing als ook op social media.
Suzan Lips liet zien tijdens de 2020 editie wat het is jezelf te blijven maar daarnaast ook de pageant helemaal te begrijpen. Haar posts op de socials werden door zowel de fans als de organisatie opgemerkt.
Naast dat ze zich wil inzetten om de missie van de Miss Grand organisatie, “Stop the War and Violence”, op een hoger platvorm te tillen, krijgt de Nederlandse miss ook alle ruimte haar eigen platvorm te creëren en te promoten.
Miss Grand Netherlands moet zichzelf en de organisatie op een waardige wijze vertegenwoordigen, overal ter wereld met een sterke presentatie, goede looks en haar brains.