Stop the War and Violence

Het is de president van Miss Grand International, de zeer gerespecteerde Nawat Itsaragrisil, gelukt om zijn verkiezing in korte tijd uit te laten groeien tot één van de meest prestigieuze miss verkiezingen in de wereld. Deze kan gerekend worden tot een grand slam pageant, waartoe ook Miss Universe en Miss World behoren.

Het doel van verkiezing is het verbannen van geweld en vijandigheid uit de wereld en het brengen van vrijheid, vrede en harmonie in ons allen, zowel in land, religie, ras, community en familie, omwille van de generaties die volgen. Dit hopen ze te bereiken door educatie en bewustwording. Om deze boodschap van vrede te brengen over de gehele wereld wordt gebruik gemaakt van o.a. social media.

Tijdens de finale van Miss Grand International worden de finalisten geacht om een pitch te houden over hoe zij als Miss Grand International vrede op persoonlijk, nationaal en/of internationaal niveau willen bereiken.

Deze pageant gaat dus niet alleen om schoonheid van binnen en buiten, maar vraagt ook een zeer sterke persoonlijkheid om zichzelf, 12 Months of Beauty en de internationale organisatie te vertegenwoordigen.

Miss Grand Netherlands | by 12 Months of Beauty

Ben jij de volgende Miss Grand Netherlands?

Nieuws

Miss Grand Netherlands 2022

Tijdens de grote finale van het door 12 Months of Beauty georganiseerde the Search ’22 is Marit Beets gekroond tot Miss Grand Netherlands 2022. Zij is hiermee de 10de Miss die 12 Months of Beauty naar de 10de finale van deze verkiezing zal gaan begeleiden. Marit is de opvolgster van Natalie Mogbelzada.      …

Lees verder...

Nathalie, Miss Grand Nederland: Top 20

Het is Nathalie, Miss Grand Netherlands gelukt om de top 20 te halen tijdens de finale van de Miss Grand verkiezing. Voor 12 Months of Beauty en voor Nederland is dat de vierde keer in negen jaar tijd. Dat is echt een hele goede prestatie, zeker als je weet dat deze verkiezing steeds meer tot…

Lees verder...

Wie is Miss Grand Netherlands?

Het was Talisa Wolters die de standaard neerzette toen zij gekroond werd tot de eerste Miss Grand Netherlands in 2013.
Een sterke persoonlijkheid wie niet bang is om net dat beetje meer op op te vallen tijdens de periode van de international verkiezing als ook op social media.
Suzan Lips liet zien tijdens de 2020 editie wat het is jezelf te blijven maar daarnaast ook de pageant helemaal te begrijpen. Haar posts op de socials werden door zowel de fans als de organisatie opgemerkt.
Naast dat ze zich wil inzetten om de missie van de Miss Grand organisatie, “Stop the War and Violence”, op een hoger platvorm te tillen, krijgt de Nederlandse miss ook alle ruimte haar eigen platvorm te creëren en te promoten.
Miss Grand Netherlands moet zichzelf en de organisatie op een waardige wijze vertegenwoordigen, overal ter wereld met een sterke presentatie, goede looks en haar brains.