Stop the War and Violence

Het is de president van Miss Grand International, de zeer gerespecteerde Nawat Itsaragrisil, gelukt om zijn verkiezing in korte tijd uit te laten groeien tot één van de meest prestigieuze miss verkiezingen in de wereld. Deze kan gerekend worden tot een grand slam pageant, waartoe ook Miss Universe en Miss World behoren.

Het doel van verkiezing is het verbannen van geweld en vijandigheid uit de wereld en het brengen van vrijheid, vrede en harmonie in ons allen, zowel in land, religie, ras, community en familie, omwille van de generaties die volgen. Dit hopen ze te bereiken door educatie en bewustwording. Om deze boodschap van vrede te brengen over de gehele wereld wordt gebruik gemaakt van o.a. social media.

Tijdens de finale van Miss Grand International worden de finalisten geacht om een pitch te houden over hoe zij als Miss Grand International vrede op persoonlijk, nationaal en/of internationaal niveau willen bereiken.

Deze pageant gaat dus niet alleen om schoonheid van binnen en buiten, maar vraagt ook een zeer sterke persoonlijkheid om zichzelf, 12 Months of Beauty en de internationale organisatie te vertegenwoordigen.

Miss Grand Netherlands | by 12 Months of Beauty

Ben jij de volgende Miss Grand Netherlands?

Nieuws

Melissa Bottema schrijft geschiedenis bij Miss Grand

Het is Melissa Bottema gelukt om geschiedenis te schrijven in de wereld van de Nederlandse en de international pageantry. Voor het eerst in de geschiedenis van de Miss Grand International lukte het om “onze” Nederlandse Miss Grand in de top 10 te belanden. Vanaf het moment dat Miss Bottema gekroond werd tot Miss Grand Netherlands…

Lees verder...

Melissa Bottema is Miss Grand Netherlands 2023

Miss Grand Groningen 2023, Melissa Bottema is Miss Grand Netherlands 2023. Melissa zal Nederland vertegenwoordigen bij Miss Grand International 2023 in Vietnam. De finale van Miss Grand Netherlands vond plaats in Claus Event Center in Hoofddorp. In 2013 werd Talisa Wolters gekroond tot de allereerste Miss Grand Netherlands ooit, in dezelfde locatie. 12 Months of…

Lees verder...

Wie is Miss Grand Netherlands?

Het was Talisa Wolters die de standaard neerzette toen zij gekroond werd tot de eerste Miss Grand Netherlands in 2013.
Een sterke persoonlijkheid wie niet bang is om net dat beetje meer op op te vallen tijdens de periode van de international verkiezing als ook op social media.
Suzan Lips liet zien tijdens de 2020 editie wat het is jezelf te blijven maar daarnaast ook de pageant helemaal te begrijpen. Haar posts op de socials werden door zowel de fans als de organisatie opgemerkt.
Naast dat ze zich wil inzetten om de missie van de Miss Grand organisatie, “Stop the War and Violence”, op een hoger platvorm te tillen, krijgt de Nederlandse miss ook alle ruimte haar eigen platvorm te creëren en te promoten.
Miss Grand Netherlands moet zichzelf en de organisatie op een waardige wijze vertegenwoordigen, overal ter wereld met een sterke presentatie, goede looks en haar brains.