Instant Celebrities

Misschien wel de belangrijkste mannenverkiezing in de wereld op dit moment: Mister Supranational.
Deze verkiezing is in korte tijd één van de belangrijkste male pageants in de wereld geworden.
Direct bij de eerste editie in 2016, zag de wereld een revolutie in “male pageantry”. Een super moderne finale met een hoog fashion en glamour gehalte.
Het is een zoektocht naar nieuw talent als fashion model, presentator en acteur, oftewel een instant celebrity.
Mister Supranational is de broer van Miss Supranational.
De verkiezing is een moderne verkiezing; naast de bekende subtitels als Best Body, Photogenic, Friendship, Top Model en de continentale titels, wordt ook bijvoorbeeld de Best Influencer gekozen, die niet alleen uitgaat van het aantal volgers likes en shares, maar waarbij creativiteit en persoonlijkheid voorop staan.

Mister Supranational Netherlands | by 12 Months of Beauty

Ben jij de volgende Mister Supranational Netherlands?

Nieuws

Luca Derin, Mister Supranational Netherlands 2023

We are proud to anounce the new Mister Supranational Netherlands. Luca Derin will represent our country at the upcoming Mister Supranational finals in July in Poland. Luca is 25 year old and works as a sales man for a scale up IT company, based in Amsterdam. Luca also works as a model and already has…

Lees verder...

Team Supranational Netherlands ’22

Tijdens de finale van 12 Months of Beauty, the Search ’22 in het Leonardo Royal Hotel in Amsterdam werd team Supranational Netherlands gekozen. Miss Supranational Netherlands ’22 is geworden de 20 jarige Serena Darder. Zij versloeg haar 7 andere finalistes. Haar Supra broer werd Fransel Meyers. Dit duo zal ons land op een waanzinnige manier…

Lees verder...

Wie is Mister Supranational Netherlands?

Als Mister Supranational de kamer binnenloopt, kijkt iedereen om. Het is een charismatische en intelligente man, een echte head-turner.
Deze moderne James Bond heeft de ambitie om zijn doelen te bereiken in zijn eigen professioneel carrière, in de entertainment business, doorgroeien in zijn eigen vakgebied of bijvoorbeeld het starten van een eigen bedrijf en is hij niet bang om hard te werken om zijn dromen waar te maken.
Mister Supranational Netherlands heeft een volwassen uitstraling en is professioneel in doen en denken.
Naast goede sociale vaardigheden is hij in bezit van een winnaarsmentaliteit en gaat hij voor goud.
Mister Supranational is iemand die de titel niet als eindpunt ziet, maar als beginpunt van wellicht zijn droomcarrière.