Talent, Communicatie en Beauty

Supermodel International is een internationale modellenwedstrijd waarbij culturele uitwisseling samenkomt met beauty, talent, algemene kennis en communicatie; deze wedstrijd is verpakt als een miss-verkiezing.
Supermodel International gebruikt hun invloed om nieuw talent te ontdekken door middel van het thema: internationale en culturele ontwikkeling.
De afgelopen jaren werd deze verkiezing georganiseerd in Thailand en India, waarbij de kandidaten kennis mochten maken met de cultuur en de mensen. Er werd niet geschuwd om maatschappelijke issues aan de kaak te stellen.
De internationale kandidaten komen samen om elkaar te ontmoeten en de diversiteit van elkaars cultuur te vieren.

Supermodel Netherlands | by 12 Months of Beauty

Ben jij de volgende Supermodel Netherlands?

Nieuws

Lotte doet mee aan een Cover competitie

Lotte, Onze huidige Supermodel Netherlands 2021/2021, doet mee aan een cover competitie van Heart of Hollywood magazine. Doormiddel van stemmen kan Lotte in de top 5 komen. Wanneer ze in de top eindigt dan maakt ze kans om op de cover te komen. Mocht Lotte deze wedstrijd winnen dan is het alweer haar tweede publicatie…

Lees verder...

Your Scars are Beautiful

Tijdens ons landelijk traject kregen onze kandidaten de opdracht om een platvorm te creëren. Lotte, Supermodel Netherlands 2020/2021 kwam met een platvorm waarin ze aandacht vraagt voor het “huidige normaal”, waarin iedereen in het perfecte plaatje moet passen op social media. Lotte is op 3 jarige leeftijd in haar gezicht gebeten door een hond waaraan…

Lees verder...

Wie is Supermodel Netherlands?

Supermodel International staat voor een getalenteerde en welbespraakte vrouw die de looks heeft van een internationaal supermodel.
Bij een model denken de meeste mensen aan iemand die met zijn/haar gezicht of lichaam, producten showt en/of aanprijst.
Maar bij Supermodel Netherlands is het naast deze kwaliteiten ook nodig dat je goed kan communiceren en jezelf in wil zetten voor je eigen platform.
Het is belangrijk dat je zowel je talenten als je communicatie skills verder wil ontwikkelen om je doelen te bereiken.
In dit nieuwe tijdperk van social media is het belangrijk om ook dit medium te gebruiken om jezelf, de verkiezing en je platform een stem te geven, dit is namelijk je kans om een groot publiek te bereiken en dat verschil te maken!