Talent, Communicatie en Beauty

Supermodel International is een internationale modellenwedstrijd waarbij culturele uitwisseling samenkomt met beauty, talent, algemene kennis en communicatie; deze wedstrijd is verpakt als een miss-verkiezing.
Supermodel International gebruikt hun invloed om nieuw talent te ontdekken door middel van het thema: internationale en culturele ontwikkeling.
De afgelopen jaren werd deze verkiezing georganiseerd in Thailand en India, waarbij de kandidaten kennis mochten maken met de cultuur en de mensen. Er werd niet geschuwd om maatschappelijke issues aan de kaak te stellen.
De internationale kandidaten komen samen om elkaar te ontmoeten en de diversiteit van elkaars cultuur te vieren.

Supermodel Netherlands | by 12 Months of Beauty

Ben jij de volgende Supermodel Netherlands?

Nieuws

Lotte, 2nd runner up at Supermodel International 2022

Supermodel Netherlands 2020/2021 Lotte Dirchs represented the Netherlands at his best by not only winning 2 awards but also become the 2nd runner-up at the finales. This is the highest placement for a dutch girl at this competition. In 2018, Janice Babel became 4th runner-up. Lotte also won the Best Glamorous Catwalk Model Award and Miss…

Lees verder...

Lotte op de catwalk tijdens Den Haag Fashion week

Ons Supermdodel krijgt het maar drukker en drukker. Tijdens Den Haag Fashion week liep Lotte, Supermodel Netherlands de catwalk zoals haar titel het al aangeeft: als een waar Supermodel! Ze mocht hier een creatie tonen van de fashion ontwerper, Irina Krutasova in het Student Hotel. Lotte heeft nog veel meer in petto, dus blijf haar…

Lees verder...

Wie is Supermodel Netherlands?

Supermodel International staat voor een getalenteerde en welbespraakte vrouw die de looks heeft van een internationaal supermodel.
Bij een model denken de meeste mensen aan iemand die met zijn/haar gezicht of lichaam, producten showt en/of aanprijst.
Maar bij Supermodel Netherlands is het naast deze kwaliteiten ook nodig dat je goed kan communiceren en jezelf in wil zetten voor je eigen platform.
Het is belangrijk dat je zowel je talenten als je communicatie skills verder wil ontwikkelen om je doelen te bereiken.
In dit nieuwe tijdperk van social media is het belangrijk om ook dit medium te gebruiken om jezelf, de verkiezing en je platform een stem te geven, dit is namelijk je kans om een groot publiek te bereiken en dat verschil te maken!