Mental Health Issues

Miss Universal Queen is een Filippijnse verkiezing die staat voor waardigheid en trots met een groot respect voor vrouwen.
De Miss Universal Queen organisatie streeft naar de kracht van het individu en uniek zijn.
Deze nieuwe verkiezing wil het stigma doorbreken van de mental health issues, door aandacht en bewustwording voor geestelijke gezondheid in het algemeen.
Aangezien er nog geen verkiezing bestond die aandacht aan dit thema besteedde, heeft 12 Months of Beauty besloten om in zee te gaan met deze organisatie.
Mental Health issues zijn actueel bij jonge mensen, in onze moderne maatschappij maar ook vanwege de problemen die ontstaan door de Corona pandemie.

Miss Universal Queen Netherlands | by 12 Months of Beauty

Ben jij de volgende Miss Universal Queen Netherlands?

Nieuws

My Expression Photography and More

Onze eerste Miss Universal Queen Netherlands, Robin Romijn, heeft in de online verkiezing van 12 Months of Beauty 2020, een platvorm gecreĆ«erd genaamd: “My Expression Photography and more”. Robin is gediagnostiseerd met een persoonlijkheidsstoornis en was bang haar verhaal te delen. Maar nu ze een gezicht is voor mental health issues wil ze het stigma…

Lees verder...

Nieuwe missverkiezing: Miss Universal Queen

Sinds een klein jaar is 12 Months of Beauty ook de licentiehouder voor de nieuwe verkiezing Miss Universal Queen. We hebben gekozen om ook in zee te gaan met deze organisatie, omdat zij de eerste verkiezing zijn met als thema Mental Health Issues. Hiervoor was er nog geen verkiezing met deze advocacy. Na ons online…

Lees verder...

Wie is Miss Universal Queen?

Miss Universal Queen is een krachtige vrouw die trots uitstraalt en uniek is, en die daarnaast zich in wil zetten voor mensen met mental health issues in de gemeenschap.

Ze staat sterk in haar schoenen, ondanks alles wat ze heeft meegemaakt.