Vertegenwoordiging van de homogemeenschap

Mister Gay Netherlands is een rolmodel voor de homogemeenschap in Nederland
In Nederland zien we de laatste tijd veel agressie tegen de LGBTQ+ community en merken dat er behoefte is aan voorlichting aan jeugd en de nieuwe nederlanders.
Dit ligt Robin en Stefan van 12 Months of Beauty dicht bij het hart.
Wij denken dat er een rolmodel voor de homogemeenschap in Nederland moet zijn.
Daarnaast zal Mister Gay Netherlands, Nederland vertegenwoordigen bij Mister Gay World.
Dit is een reguliere mister-verkiezing, met deelnemers die openminded zijn en de gay community wereldwijd vertegenwoordigen.
Deze internationale verkiezing bestaat al een aantal jaren, en 12 Months of Beauty is trots dat we de vertegenwoordiging van Nederland mogen afvaardigen.

Mister Gay Netherlands | by 12 Months of Beauty

Ben jij de volgende Mister Gay World?

Nieuws

Danny Moes is Mister Gay Netherlands 2020/2021

Danny Moes is benoemd tot Mister Gay Netherlands 2021. Hij zal Nederland vertegenwoordigen bij Mister Gay World 2021, welke gehouden zal worden in Zuid Afrika. Mister Gay Netherlands is onderdeel van Mister Netherlands powered by 12 Months of Beauty. Danny is 29 jaar en komt uit Enschede. Naast zijn studie verzorgende individuele gezondheidszorg, en daarbij…

Lees verder...

Nieuwe Mister Verkiezing, Mister Gay Netherlands

12 Months of Beauty is trots op hun nieuwe Mister verkiezing: Mister Gay Netherlands. Sinds 2009 wordt deze verkiezing georganiseerd. Tot nu toe stuurde Nederland 3 keer een deelnemer naar deze verkiezing. Tijdens de editie van 2011 behaalde Mischa Germeraad de top 10. In 2012 haalde Mister Gay Netherlands 2011,  Thom Goderie een 5de plaats en…

Lees verder...

Wie is Mister Gay Netherlands?

Mister Gay World is een mister die de homogemeenschap van de wereld gaat vertegenwoordigen.

Hij laat zien dat het ok is om gay te zijn.

Hij zal verschil maken in he homogemeenschap en opkomt voor de rechten van de LGBTQ gemeenschap en is rolmodel voor de homojongeren.