Vertegenwoordiging van de homogemeenschap

Mister Gay Netherlands is een rolmodel voor de homogemeenschap in Nederland
In Nederland zien we de laatste tijd veel agressie tegen de LGBTQ+ community en merken dat er behoefte is aan voorlichting aan jeugd en de nieuwe nederlanders.
Dit ligt Robin en Stefan van 12 Months of Beauty dicht bij het hart.
Wij denken dat er een rolmodel voor de homogemeenschap in Nederland moet zijn.
Daarnaast zal Mister Gay Netherlands, Nederland vertegenwoordigen bij Mister Gay World.
Dit is een reguliere mister-verkiezing, met deelnemers die openminded zijn en de gay community wereldwijd vertegenwoordigen.
Deze internationale verkiezing bestaat al een aantal jaren, en 12 Months of Beauty is trots dat we de vertegenwoordiging van Nederland mogen afvaardigen.

Mister Gay Netherlands | by 12 Months of Beauty

Ben jij de volgende Mister Gay World?

Nieuws

Sanjay wint best in formal wear award

Tijdens de finale van Mister Gay World 2021 online finales heeft onze prachtige Mister Gay Nederland, Sanjay Ramcharan de award voor best in formal wear gewonnen. Hij behaalde helaas niet de top 5 maar met deze award op zak waren we allemaal super blij. Mister Gay World werd Mister Gay Zuid Afrika Louw Breytenbach. Hij…

Lees verder...

Sanjay Ramcharan, Mister Gay Nederland 2021/2022

We zijn trots om u aan voor te stellen Mister Gay Netherlands 2021/2022: Sanjay Ramcharan, 34 jaar oud en wonend in Haarlem. Sanjay is één van de top haarstylisten van Nederland en hij heeft zijn eigen haarsalon: Addict Haarlem. Hij is ook al jaren de vaste haarstylist voor 12 Monts of Beauty. Naast al zijn…

Lees verder...

Wie is Mister Gay Netherlands?

Mister Gay World is een mister die de homogemeenschap van de wereld gaat vertegenwoordigen.

Hij laat zien dat het ok is om gay te zijn.

Hij zal verschil maken in he homogemeenschap en opkomt voor de rechten van de LGBTQ gemeenschap en is rolmodel voor de homojongeren.