Glamour, Fashion en Natural Beauty

De Miss Supranational organisatie heeft een prachtige verkiezing weten te ontwikkelen waarbij de finale live wordt uitgezonden in meer dan 100 landen, meestal vanuit het thuisland Polen.
De tv productie, de show en het decor ontwerp zijn van een ontzettend hoog niveau en wellicht één van de beste finale-shows van een miss-verkiezing van dit moment.

De missen die deelnemen aan deze verkiezing worden beoordeeld op gratie, natural beauty, fashion en een flinke dosis glamour. Dit niet alleen tijdens de finale maar ook tijdens de aanloop daarnaartoe.

In de afgelopen jaren is het de organisatie gelukt om het imago van de verkiezing te brengen naar een moderne verkiezing, waarbij de sociale media een belangrijke rol spelen. Ze hebben als eerste grand slam miss-verkiezing de titel Miss Influencer uitgereikt in 2019, deze werd door de Nederlandse Nathalie Mogbelzada gewonnen.

Het unieke van Miss Supranational is, dat de kandidaten hun eigen platform creëren waar van uit ze in actie kunnen komen om verschil te maken.

Miss Supranational Netherlands | by 12 Months of Beauty

Ben jij de volgende Miss Supranational Netherlands?

Nieuws

Nederland op de 4e landelijke plek voor Supranational 2023

2023 is voor Nederland bij Miss en Mister Supranational een zeer succesvol jaar geweest. Ons kleine landje eindigde als 4e op de landenlijst, na Brazilië, Ecuador en Spanje. Dat is ongekend in deze zware competitie. Deze plek hebben we kunnen bemachtigen door de enorme inzet en het harde werk van Luna-Isabella Stienstra en Luca Derin.…

Lees verder...

Luna Isabella Stienstra, Miss Supranational Netherlands 2023

For the Miss Supranational Netherlands 2023 finalists it was an exciting Easter Sunday. Normally they would search for easter eggs, but this year they hoped to find the Miss Supranational Netherlands crown instead. At the most beautiful hair salon of Haarlem, Addict, the new Miss Supra NL would be crowned after an intens day of…

Lees verder...

Wie is Miss Supranational Netherlands?

Miss Supranational staat voor een moderne zelfbewuste vrouw in het bezit van “glamour, fashion en natural beauty”. En dat zijn juist de ingrediënten die onze Nederlandse Supra missen allemaal bezitten.
De verkiezing vraagt van de missen om een hedendaagse en creative blik te hebben op de wereld, entertainment, fashion en social media.
Niet voor niets zijn zij de eerste grand slam verkiezing die Miss Influencer als subtitel uitreiken sinds 2019.
Miss Supranational Netherlands moet naast het hebben van de looks, ook nog durven staan voor haar eigen platform en hiervoor ook in actie te komen.
Voor Miss Supranational is het niet zozeer de hoeveelheid volgers, likes of shares welke belangrijk zijn, maar zeker de creativiteit, persoonlijke aanpak en de inhoud die een belangrijke rol spelen.
Dit houdt in dat je een beauty queen moet zijn met een warm hart, creativiteit en een mooie open persoonlijkheid.