Glamour, Fashion en Natural Beauty

De Miss Supranational organisatie heeft een prachtige verkiezing weten te ontwikkelen waarbij de finale live wordt uitgezonden in meer dan 100 landen, meestal vanuit het thuisland Polen.
De tv productie, de show en het decor ontwerp zijn van een ontzettend hoog niveau en wellicht één van de beste finale-shows van een miss-verkiezing van dit moment.

De missen die deelnemen aan deze verkiezing worden beoordeeld op gratie, natural beauty, fashion en een flinke dosis glamour. Dit niet alleen tijdens de finale maar ook tijdens de aanloop daarnaartoe.

In de afgelopen jaren is het de organisatie gelukt om het imago van de verkiezing te brengen naar een moderne verkiezing, waarbij de sociale media een belangrijke rol spelen. Ze hebben als eerste grand slam miss-verkiezing de titel Miss Influencer uitgereikt in 2019, deze werd door de Nederlandse Nathalie Mogbelzada gewonnen.

Het unieke van Miss Supranational is, dat de kandidaten hun eigen platform creëren waar van uit ze in actie kunnen komen om verschil te maken.

Miss Supranational Netherlands | by 12 Months of Beauty

Ben jij de volgende Miss Supranational Netherlands?

Nieuws

Team Supranational Netherlands ’22

Tijdens de finale van 12 Months of Beauty, the Search ’22 in het Leonardo Royal Hotel in Amsterdam werd team Supranational Netherlands gekozen. Miss Supranational Netherlands ’22 is geworden de 20 jarige Serena Darder. Zij versloeg haar 7 andere finalistes. Haar Supra broer werd Fransel Meyers. Dit duo zal ons land op een waanzinnige manier…

Lees verder...

Swelia straalt tijdens international finales Miss Supranational

Daar staat ze, onze prachtige Miss Supranational Netherlands 2020/2021 tijdens de international finales van Miss Supranational in Nowy Sacz, Polen. Ze draagt een prachtige creatie van Bjorn Kersten, speciaal voor haar ontworpen en daarbij juwelen van BaroQco. Zo juist tot de top 12 doorgedrongen. Nadat Swelia na een intensieve voorbereiding naar Polen vertrok liet ze…

Lees verder...

Wie is Miss Supranational Netherlands?

Miss Supranational staat voor een moderne zelfbewuste vrouw in het bezit van “glamour, fashion en natural beauty”. En dat zijn juist de ingrediënten die onze Nederlandse Supra missen allemaal bezitten.
De verkiezing vraagt van de missen om een hedendaagse en creative blik te hebben op de wereld, entertainment, fashion en social media.
Niet voor niets zijn zij de eerste grand slam verkiezing die Miss Influencer als subtitel uitreiken sinds 2019.
Miss Supranational Netherlands moet naast het hebben van de looks, ook nog durven staan voor haar eigen platform en hiervoor ook in actie te komen.
Voor Miss Supranational is het niet zozeer de hoeveelheid volgers, likes of shares welke belangrijk zijn, maar zeker de creativiteit, persoonlijke aanpak en de inhoud die een belangrijke rol spelen.
Dit houdt in dat je een beauty queen moet zijn met een warm hart, creativiteit en een mooie open persoonlijkheid.