Glamour, Fashion en Natural Beauty

De Miss Supranational organisatie heeft een prachtige verkiezing weten te ontwikkelen waarbij de finale live wordt uitgezonden in meer dan 100 landen, meestal vanuit het thuisland Polen.
De tv productie, de show en het decor ontwerp zijn van een ontzettend hoog niveau en wellicht één van de beste finale-shows van een miss-verkiezing van dit moment.

De missen die deelnemen aan deze verkiezing worden beoordeeld op gratie, natural beauty, fashion en een flinke dosis glamour. Dit niet alleen tijdens de finale maar ook tijdens de aanloop daarnaartoe.

In de afgelopen jaren is het de organisatie gelukt om het imago van de verkiezing te brengen naar een moderne verkiezing, waarbij de sociale media een belangrijke rol spelen. Ze hebben als eerste grand slam miss-verkiezing de titel Miss Influencer uitgereikt in 2019, deze werd door de Nederlandse Nathalie Mogbelzada gewonnen.

Het unieke van Miss Supranational is, dat de kandidaten hun eigen platform creëren waar van uit ze in actie kunnen komen om verschil te maken.

Miss Supranational Netherlands | by 12 Months of Beauty

Ben jij de volgende Miss Supranational Netherlands?

Nieuws

Serena in finale van Supra Chat

De verkiezing van Miss en Mister Supranational begint al weken voordat er ook maar 1 miss gearriveerd is in Polen. De kandidaten krijgen diverse online opdrachten voor o.a. Miss Supra Influencer (winnares staat in top 25). Daarnaast is er ook de Miss Supra chat. In groepen van ongeveer 8 missen zijn er gesprekken die dit…

Lees verder...

Swelia, Miss Angola Holanda

12 Months of Beauty en Swelia, onze prachtige Miss Supranational Netherlands ’20/’21 zijn een nieuwe uitdaging aangegaan. Swelia zal Nederland vertegenwoordigen bij de Miss Angola 2022 verkiezing voor Miss Universe 2022. Bij de Miss Angola verkiezing doen missen mee uit Angola, maar ook missen uit diverse andere landen met roots in Angola. Het Miss Angola…

Lees verder...

Wie is Miss Supranational Netherlands?

Miss Supranational staat voor een moderne zelfbewuste vrouw in het bezit van “glamour, fashion en natural beauty”. En dat zijn juist de ingrediënten die onze Nederlandse Supra missen allemaal bezitten.
De verkiezing vraagt van de missen om een hedendaagse en creative blik te hebben op de wereld, entertainment, fashion en social media.
Niet voor niets zijn zij de eerste grand slam verkiezing die Miss Influencer als subtitel uitreiken sinds 2019.
Miss Supranational Netherlands moet naast het hebben van de looks, ook nog durven staan voor haar eigen platform en hiervoor ook in actie te komen.
Voor Miss Supranational is het niet zozeer de hoeveelheid volgers, likes of shares welke belangrijk zijn, maar zeker de creativiteit, persoonlijke aanpak en de inhoud die een belangrijke rol spelen.
Dit houdt in dat je een beauty queen moet zijn met een warm hart, creativiteit en een mooie open persoonlijkheid.