Handsomeness, Attitude and Intelligence

Mister Global is uitgegroeid in een korte tijd van, wat in eerste instantie een eenmalig event zou zijn, als een promotie evenement in Pak Chong City in Thailand, tot één van de grootste en belangrijkste mister-verkiezingen in de wereld. Mister Global mag daarom sinds de derde editie een grand slam mister-verkiezing worden genoemd, waar alleen een selecte groep male pageants toe behoren.
De verkiezing heeft al diverse fascinerende bestemmingen in Thailand aangedaan.
De deelnemers aan Mister Global inspireren anderen om hun dromen en goals na te streven.  Ze creëren een eigen platform en vragen bewustwording voor sociale issues in hun land en daarnaast de wereld, door mode, entertainment en sociale media.
Naast zijn eigen nationale platform, zetten de misters zich internationaal in voor het milieu.

Mister Global Netherlands | by 12 Months of Beauty

Ben jij de volgende Mister Global Netherlands?

Nieuws

Mister Global finale eind 2021

De Mister Global organisatie, gevestigd in Thailand, heeft bekend gemaakt dat de volgende editie van de internationale verkiezing zal plaatsvinden in Thailand, eind dit jaar. Vorig jaar is de verkiezing niet doorgegaan vanwege de Corona pandemie. 12 Months of Beauty hoopt binnenkort bekend te maken wie Nederland zal vertegenwoordigen bij deze 7e editie van Mister…

Lees verder...

Wie is Mister Global Netherlands?

Mister Global Netherlands is een zelfverzekerde, knappe en intelligente man die een verschil wil maken in zijn eigen community en in de wereld.
Hij krijgt de tools om persoonlijk en professioneel te groeien en anderen te inspireren sociale en milieu gerelateerde onderwerpen positief te beïnvloeden. Dit doe je door persoonlijke inzet welke kan beginnen bij een glimlach of een uitreikende hand.
Mister Global Netherlands is in bezit van internationale sociale vaardigheden. Hij is voorbereid op de ontmoeting met kandidaten uit andere landen en de lokale bevolking van Thailand of het land waar de verkiezing plaatsvindt.
Hij gaat een gesprek niet uit de weg om iemand beter te leren kennen, of om te vertellen waar hij voor staat en wie hij is.